We hebben een nieuwe assistent-coördinator!

 • Datum: 9 januari 2017
 • Mijn naam is Lieke Stoffelen (25 jaar). Vanaf 9 januari maak ik mij bij Trefpunt Groen Eindhoven als assistent-coördinator sterk voor een groen en duurzaam Eindhoven.

  Van kinds af aan ben ik altijd al verzot geweest op het buiten zijn en op het groen om ons heen. Als pas afgestudeerd planoloog en als trotse inwoner van Eindhoven heb ik nu onwijs veel zin om mij in te zetten voor een leefomgeving die groen is, die sociaal rechtvaardig is en die als gevolg van beide kenmerken eveneens economisch robuust is. Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging.
  Tot ziens!

  Effe bomen met… Vincent Wittenberg

  Lees meer
  We hebben een nieuwe assistent-coördinator!

  Lees meer
  Effe bomen met… Tom van Duuren

  Lees meer