We zijn op zoek naar een assistent-coördinator!

 • Datum: 23 november 2016
 • Gaat jouw hart sneller kloppen van groen? Heb jij de kwaliteiten en de drive om Eindhoven duurzamer te maken?

  Dan ben jij de

  assistent-coördinator

  (m/v, 24 uur per week)

  die Trefpunt Groen Eindhoven zoekt!

  Samen werken aan een groene, duurzame stad

  TGE coördineert de inspraak bij gemeentelijke procedures waar het gaat om groen, cultuurhistorie en duurzaamheid. We werken daartoe nauw samen met 120 groepen en individuen. TGE geeft kapvergunningen af (of weigert die), beoordeelt plannen voor ruimtelijke ontwikkeling, geeft gevraagd en ongevraagd advies, ontwikkelt initiatieven en organiseert congressen. Samen met onze groepen maken we van Eindhoven een groene, duurzame stad waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

  Jouw uitdaging

  In de loop der jaren heeft TGE zich ontwikkeld van kantoor dat kapvergunningen beoordeelt tot een netwerkorganisatie die zich op allerlei manieren sterk maakt voor een duurzame stad. Ook jouw functie zal zich ontwikkelen. Je hoeft niet alles al te weten en te kunnen. Wel moet je leergierig en daadkrachtig zijn.
  Trefpunt Groen Eindhoven is een onmisbare schakel tussen de bewoners van Eindhoven en de gemeente (politiek en ambtenaren). Logisch dus dat jij soepel communiceert, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen en bent een kundige onderhandelaar. Je veert mee als het kan en laat je tanden zien als het moet. Je weet hoe je je standpunten moet onderbouwen en slaagt erin andere mensen voor jouw standpunt te winnen. Ook je adviezen zijn kundig opgezet en weten te overtuigen. Je weet dat TGE vaak in het nieuws is en dat tactvol moet opereren en representatief moet zijn. Verder streef je steeds naar draagvlak onder de bij de TGE aangesloten groepen en stem je je standpunt als het nodig is zorgvuldig af.

  Jouw taken

  Als assistent-coördinator organiseer en notuleer je bijeenkomsten. Je registreert activiteiten en beantwoordt mails. Je bent in staat zelfstandig te werken en denkt in oplossingen. Gaandeweg krijg je meer kennis van groen en ben je in staat zelfstandig kapvergunningen te beoordelen. Je houdt meerdere ballen in de lucht en behoudt daarbij het overzicht. De aard van onze werkzaamheden brengt met zich mee dat je soms ’s avonds of in het weekend werkt. Je bent daarin flexibel. Naarmate je groeit in je functie ga je ook optreden als vervanger van de coördinator en bent in staat zelfstandig projecten af te wikkelen.

  Jouw profiel

  Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en grote affiniteit met natuur en duurzaamheid. Je bent leergierig, besluitvaardig en integer.

  Ons

  aanbod

  De assistent-coördinator is ingedeeld in CAO Welzijn schaal 8. Bij deze functie hoort een maximaal bruto maandsalaris van € 3.350 exclusief 8% vakantiegeld en 8,5% EJT op basis van 36 uur per week.

  Interesse?

  E-mail je CV en motivatie voor 9 december 2016 naar het Bestuur van Trefpunt Groen Eindhoven: info@trefpuntgroeneindhoven.nl.

   

  Weer groen licht voor vergroening Clausplein

  Lees meer
  Nieuwe stenen én meer groen voor de Hastelweg/Strijpsestraat

  Lees meer
  Uitnodiging bosbeheer excursie/wandeling 24 november

  Lees meer
  Uitnodiging voor een wandeling in het Philips de Jonghpark 17 oktober

  Lees meer