Groenewijkweek: Jagershoef

Type: Eenmalige activiteit

Tijdens de Groene Wijk Week staat jouw wijk in het teken van duurzaamheid, groen en leefbaarheid. Een week vol activiteiten voor alle bewoners – jong en oud – waarbij duurzaamheid een rol speelt. Maar dan anders!

 

Groenewijkweek: Jagershoef

De derde editie van de Groene Wijk Week is in 4 wijken en 4 buurten. Wij doen eerst Jagershoef en de Generalenbuurt aan in september 2023. Maak op een leuke manier kennis met duurzamer leven. Denk bijvoorbeeld aan een groen work-out, escape street, Groen Concert, Kookworkshop, de Groene Tafel, Groen aanpak, Koele Kleding Markt en nog veel meer. We zijn volop in ontwikkeling met ons programma.

Woningcorporatie Trudo en Gemeente Eindhoven hosten deze derde editie van de Groene Wijk Week.

Duurzaamheidspact

De Groene Wijk Week is een initiatief van het Duurzaamheidspact: een samenwerking van de gemeente Eindhoven, PEK (Platform Eindhovense Klantenraden) en de vier Eindhovense woningcorporaties Woonbedrijf, ‘thuis, Trudo en Wooninc., en de huurdersvertegenwoordiging. Sinds 2018 werken we samen aan slimmer en sneller verduurzamen van woningen en gebouwen in Eindhoven. Dat doen we natuurlijk samen met andere organisaties en bedrijven, én vooral met de mensen die er wonen. Samen werken we aan een duurzaam Eindhoven, waar je prettig woont, leeft en werkt.

Meer informatie? Programma 2023 Jagershoef – Groene Wijk Week