Een groene groet en graag tot ziens

1 november 2022

Na twee jaar gaat Linda TGE helaas verlaten. We kijken terug op een mooie samenwerking. We gaan haar missen, maar twijfelen er niet aan dat we haar nog tegen gaan komen in de toekomst. Gelukkig maar! Linda schreef de afgelopen jaren tientallen adviezen voor TGE, natuurlijk brengen wij haar nu ook een advies uit!

Een groene groet en graag tot ziens

Advies Afscheid Linda

t.a.v. L. van Driel

Aanleiding: Jouw afscheid

Het advies is: Positief!

Analyse

Nadat haar studie moleculaire biologie haar van Leiden naar Eindhoven had gebracht, besloot ze twee jaar geleden te solliciteren bij TGE. Met deze stap besloot ze haar energie te stoppen in iets wat een positieve impact achter zou laten, om zo bij te dragen aan groen en natuur. Dat doet ze overigens niet alleen op haar werk, maar ook thuis inspireert ze de mensen om haar heen met haar bewuste keuzes en haar inzet voor het voedselbos. Dit alles doet ze met precisie, enthousiasme en een enorme verbindende factor.

Tijdens haar jaren bij ons zagen we Linda met enorm veel oog voor detail, mens en natuur zich nog verder ontwikkelen. Door deze eigenschappen bleek ze een goede teamgenoot voor Bram, en bracht ze een grote toegevoegde waarde in het verbinden van al onze partners en bewonersinitiatieven. Ook bleek Linda een kundige adviseur, met ontzettend gedetailleerde en afgewogen adviezen tot gevolg. Een vrouw die stevig staat in het krachtenveld van het ruimtelijk domein.

In zijn woorden: “Je werd in het begin in het diepe gegooid en dat zonder zwemleraar! En toch leerde je binnen afzienbare tijd zwemmen. En hoe! Zeer veel bewondering voor hoe je je hebt ontwikkelt in de afgelopen jaren. Was een waar genoegen!

Linda;
“Na dik 2 jaar bij Trefpunt Groen Eindhoven heb ik besloten een overstap te maken naar een nieuwe werkgever. Een lastige beslissing, want deze functie heeft me heel veel moois gebracht. Ik heb veel mensen leren kennen, veel geleerd over groen, bomen en ecologie in de stad, beheer en beleid. Het was verrijkend om met jullie te discussiëren en kennis en ideeën te delen, en ik wil ieder bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij gaven om de natuurbelangen te behartigen!!

Het goede nieuws is dat ik niet ver weg ga en ik vanuit mijn nieuwe rol jullie ook zeker weer hoop tegen te komen :-). Ik ga namelijk team Groen van de gemeente Eindhoven versterken. En met de naderende Omgevingswet zie ik duidelijke haakjes waarbij ik zal moeten afstemmen met inwoners en betrokken mensen uit de stad. En dat zal ik dan met veel plezier doen. Dus ik zeg tot ziens, en nogmaals bedankt voor alle vertrouwen, het delen van jullie kennis, discussies, meldingen en vragen!”

Advies

Linda, dank je wel voor een fijne samenwerking en voor jouw enthousiasme, inzet en kennis! We vonden het ontzettend fijn je binnen ons team te hebben, en samen aan een groener en duurzamer Eindhoven te kunnen werken. Wij twijfelen er niet aan dat jij met je oog voor detail, verbindende factor en kritische blik een toegevoegde waarde zult zijn op je nieuwe werkplek. Wij wensen jou daar veel plezier en succes, en zien je vast en zeker nog een keer bij een van onze overleggen.

 

Een groene groet en tot ziens!

Trefpunt Groen Eindhoven

 

Foto: Bea Straver