Vacature coördinator

30 november 2022

Vacature coördinator

Gaat jouw hart sneller kloppen van groen? Heb jij de kwaliteiten en de drive om Eindhoven duurzamer te maken? Dan ben jij de

coördinator

(m/v, 36 uur per week)

die Trefpunt Groen Eindhoven zoekt!

Trefpunt Groen Eindhoven (TGE)

TGE coördineert de inspraak bij gemeentelijke procedures waar het gaat om groen, cultuurhistorie en duurzaamheid. We werken daartoe nauw samen met ruim 100 groepen en individuen. TGE beoordeelt kapvergunningen en plannen voor ruimtelijke ontwikkeling, geeft gevraagd en ongevraagd advies, ontwikkelt initiatieven zoals het organiseren van congressen. Samen met onze groepen maken we van Eindhoven een groene, duurzame stad waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

Jouw uitdaging

TGE is een netwerkorganisatie die zich op allerlei manieren sterk maakt voor een duurzame stad. Je hoeft niet alles al te weten en te kunnen. Wel moet je leergierig en daadkrachtig zijn.

Trefpunt Groen Eindhoven is een onmisbare schakel tussen de bewoners van Eindhoven en de gemeente (politiek en ambtenaren). Logisch dus dat jij soepel communiceert, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen en bent een kundige onderhandelaar. Je veert mee als het kan en laat je tanden zien als het moet. Je weet hoe je je standpunten moet onderbouwen en slaagt erin andere mensen voor jouw standpunt te winnen. Ook je adviezen zijn kundig opgezet en weten te overtuigen. TGE is vaak in het nieuws en dat houdt tactvol opereren in. Verder streef je steeds naar draagvlak onder de bij de TGE aangesloten groepen en stem je je standpunt zorgvuldig af.

Jouw taken

Je ontvangt projecten van de Gemeente en beoordeelt wie je hierin moet betrekken. Projecten variëren van een eenvoudige aanvraag voor bomenkap tot het adviseren over ruimtelijke ontwikkelingen in de stad op het niveau van visie, strategie, planontwikkeling tot realisatie Je bent in staat zelfstandig te werken en denkt in oplossingen. De aard van onze werkzaamheden brengt met zich mee dat je geregeld ’s avonds en soms in het weekend werkt. Je bent daarin flexibel.

Jouw profiel

Je hebt een WO werk- en denkniveau en grote affiniteit met natuur en duurzaamheid. Je bent leergierig, besluitvaardig en integer. Relevante (studie)achtergronden kunnen zijn;

  • Milieukunde
  • Planologie
  • Stedenbouwkunde
  • Ecologie / biologie

Inzet op basis van 32 uur of 28 uur is mogelijk
De CAO Zorg & Welzijn is van toepassing.
Inschaling afhankelijk van ervaring en deskundigheid

Heb je een vraag over de inhoud van de functie? Bel met Anjo Breuers


0615551296 of mail je vragen naar info@trefpuntgroeneindhoven.nl.