Waarom Vergroenen Loont - Inspiratiedag met ondermeer Kim van der Leest

18 april 2022

Dé gratis toegankelijke Groen-inspiratiedag voor Eindhovense ondernemers met een eigen pand, terrein of (groen)beheerders van zorginstellingen komt dichterbij. Op 22 juni komt onder meer Kim van der Leest haar kennis delen waarmee Eindhoven kan vergroenen.

Waarom Vergroenen Loont - Inspiratiedag met ondermeer Kim van der Leest

Kim van der Leest is groene conceptontwikkelaar, bioloog en beleving-expert. Ze ontwikkelde de handleidingen Het Levende Gebouw (groen op, aan en in gebouwen) en De Levende

Openbare Ruimte over (semi)openbaar groen in opdracht van branchevereniging VHG. Gebaseerd op wetenschappelijke feiten met meer dan 900 voorbeelden. De handleidingen worden veel gebruikt door opdrachtgevers, overheid en onderwijs als DE groene inspiratiebron.

Kim neemt je in haar presentatie mee in een reis langs inspirerende praktijkvoorbeelden van groene leefomgevingen. Een integrale benadering goed voor mens, klimaat, natuur en economie.

In de daaropvolgende workshop met Kim ga je je verder verdiepen in de mogelijkheden van groene gezonde werk- en zorgomgevingen. Met ook aandacht voor succes- en faalfactoren. Je
leert hiervoor handige hulpmiddelen te gebruiken voor tijdens gesprekken of bij ontwerp.

Tijdens de workshops ga je met andere deelnemers in groepjes, op een interactieve manier, aan de slag met het vergroenen van een bedrijfsgebouw/bedrijventerrein of zorginstelling/terrein naar keuze. Na de opgedane inspiratie zal er een korte feedback ronde van Kim zijn waar ze tips en tricks meegeeft.

Klik hier om te reserveren