Stadscafé: Divers en dierrijk

 • Datum: 25 november 2020
 • Hoe houden we de natuur in balans? En wat is er nodig voor een prettige samenleving tussen mens en dier in de stad? Dát zijn de kernvragen van het volgende Stadscafé van GroenLinks. Op 10 december 20.00 uur staat het thema ‘Divers en dierrijk’ centraal.

  Tijdens het online evenement komen er diverse sprekers aan het woord. Onze TGE-coördinator Linda is daar één van en vertelt over het thema ‘Zelf stadsnatuur maken’. Ze geeft daarbij informatie over wat je zelf kunt doen om bij te dragen aan stadsecologie rondom je huis.

  De hoofdspreker van de avond is Peter Zomer. Hij is opgeleid tot ingenieur in natuurbeheer en was onder meer bestuurslid van de Stichting Stadsnatuur Eindhoven. Hiervoor organiseerde hij praktische projecten voor natuurontwikkeling. ‘Stadsnatuur doe je samen’, vindt Peter. In zijn keynote neemt hij kijkers in vogelvlucht mee langs de belangrijke ontwikkelingen in de stad.

  Wil je meedoen? Meld je dan van te voren aan via deze website. Vlak voor het event krijg je dan een link om deel te nemen aan het Stadscafé.

  Nieuwe lay-out Kansenkaart biodiversiteit

  Lees meer
  Stadscafé: Divers en dierrijk

  Lees meer
  Mag het licht uit?

  Lees meer
  Een groene straat

  Lees meer