Unieke kans voor ondernemers! Ben er bij op 22 – 06- 22

 • Datum: 30 mei 2022
 • Robert Koolen, één van de sprekers tijdens deze unieke inspiratiemiddag over vergroenen van bedrijventerreinen en -panden. Verantwoord ondernemen – ben er bij, meld je NU gratis aan. Meer info: Waarom vergroenen loont Registratie, woe, 22 jun. 2022 om 14:45 | Eventbrite

  Landelijk komt er steeds meer aandacht voor de noodzaak van het vergroenen in het algemeen. Recent is er door de overheid 26 miljoen euro uitgetrokken voor de vergroening van bedrijventerreinen om hittestress tegen te gaan, watermanagement te optimaliseren – ofwel: onze woonomgeving leefbaar te houden!

  Eindhovense ondernemers met een bedrijfspand of een bedrijventerrein, zorginstellingen en horeca-eigenaren worden door de gemeente Eindhoven en TGE getrakteerd op een eenmalige, gratis toegankelijke en zeer informatieve middag waar koplopers op dit vlak hun kennis delen in presentaties en interactieve workshops.
  Meer groen en natuur zorgt voor meer werkplezier, betere gezondheid en natuurlijk meer klanten. Vergroenen Loont!

  Benieuwd hoe je jouw pand of terrein kunt vergroenen? Waar te beginnen? Wil je weten wat het kost én wat het oplevert? Ben er bij!

  Morgen is het zover! Onze bijeenkomst “Waarom Vergroenen Loont”!

  Lees meer
  Morgen is het zover! Onze bijeenkomst “Waarom Vergroenen Loont”!

  Lees meer
  Waarom Vergroenen Loont!

  Lees meer
  Groencafé 2 juni 2022

  Lees meer